Wow! S-au împlinit 6 ani …

… de când am propriul meu teren de joacă pentru cuvintele care se cer trimise în lume!

Nici nu știu când au trecut. Și în același timp mi se pare că a trecut o viață întreagă.

Dar m-am bucurat de fiecare moment, iar vouă vă mulțumesc că m-ați vizitat. Așa că vă las tradiționalul top al celor mai citite articole de anul trecut.

Povestea cu înțărcarea se pare că a ieșit din top 3. E clar că am intrat, treptat, într-o altă etapă a vieții mele care a schimbat și direcția blogului. Dar este o cale bogată și colorată pe care vă invit să mă însoțiți.

Așadar, topul:

În ropote de aplauze, vă prezint surprinzătorul loc III:

A fi sau a nu fi desene animate 

Am fost uimită de acest articol vechi și stângaci, scris în 2017, în perioada mea de început. Am intrat să îl recitesc și am fost profund tentată să îl rescriu. Dar l-am lăsat așa pentru că e o mărturie vie a evoluției mele în ale scrisului. 

Așa că trecem la ceva de actualitate. Locul II este deținut de vizita lui Madam Corona în casa noastră. Îmi spunea cineva, la începutul pandemiei, că sigur vom face cu toții boala până la urmă. Eu râdeam și îl contraziceam sigură pe mine. Realitatea este că sunt extrem de puțini oameni pe care îi cunosc și care să nu fi trecut prin boală. Deci nu puteam să o ratez tocmai eu.

Am făcut-o și p-asta!

Șiii … în sclipiri de artificii … sosește locul I, pe care și-l păstrează pentru al doilea an la rând …

Dulce și amar la Pensiunea ”Curtea dintre vii” – Ostrov

Iată cum un blog generalist (aș spune) are drept cel mai citit articol pe anul trecut o cronică de călătorie. O fi vreun semn să merg pe direcția asta? Neah! Am alte planuri pe anul acesta. Stați pe aproape și veți vedea.

Un an magic vă doresc tuturor!

 

Articol scris de: Loredana Nan

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.