Se trezește și se ridică din pat cu somnul atârnând încă greu de pleoape. Este ora 5.30 și afară este încă întuneric. Este puțin înfrigurată, dar intră repede la duș, iar picăturile fierbinți o energizează și o încălzesc în același timp.

Următoarea oprire este în camera ei preferată: bucătăria. Deși nu îi place să gătească, totuși, această încăpere o încarcă cu energie sau o relaxează, după caz. Îi amintește de bucătăria bunicii in care își bea laptele cald dimineața și savura gogoșile pufoase în prag de seară. De la fereastra acelei bucătării studia stratul de zăpadă înainte de a ieși la derdeluș și razele soarelui după vreo ploaie de vară.

Bucătăria ei este mult mai modernă și mai luminoasă, dar la fel de caldă și plină de  energia familiei.

Pune ceainicul pe foc și pregătește laptele pentru micul dejun. Soțul și copilul urmează să se trezească, iar verva pregătirilor va umple casa. Apoi vor pleca fiecare la treaba lui, dar seara bucătăria se va umple din nou de veselie și va vibra la unison cu sufletele familiei.

Aceasta ar putea fi povestea mea. La fel și bucătăria aceea ar putea fi a mea. Dar bucătăria în care îmi aștept familia dimineața este încă a proprietarului care ne-a închiriat apartamentul. Doar căldura care o animă este a noastră și se potrivește cu cea din poveste.

Deocamdată deschid site-ul SomProduct și îmi imaginez că deja îmi decorez bucătăria. Dintotdeauna mi-a plăcut să imi fac vision board-uri.

În primul rând aș lua setul acesta de masă cu scaune. Este foarte luminos și pare confortabil.

 

Sursa foto: https://www.somproduct.ro/set-masa-din-md-pascal-white-4-scaune-k206.html

 

… cu o față de masă veselă …

 

Sursa foto: https://www.somproduct.ro/fata-de-masa-egidia-85×85-cm-multicolor.html

 

… o cutie de pâine de culoare verde, cum îi place fiică-mii. Şi, credeți-mă, fac o pâine cu seminţe la maşina de pâine, de nu mai vrei să te opreşti din mâncat. Şi chiar am nevoie de o astfel de cutie de depozitare.

 

Sursa foto: https://www.somproduct.ro/cutie-pentru-paine-verde-metal-l20xl20xh13-5.html

 

Iar dacă sunteți chiar pasionați de gătit puteți să va achiziționați niște oale de calitate. Eu sigur mi-aș lua-o pe aceasta. Cred că ies niște sarmale în ea, un deliciu. Şi au şi pe portocaliu cum îmi place mie.

 

https://www.somproduct.ro/cratita-cu-capac-din-fonta-4-5-l-castella.html

 

Si apoi v-aș invita și pe voi în atmosfera noastră de familie, să bem un ceai în niște căni optimiste.

 

Sursa foto: https://www.somproduct.ro/

 

Probabil că aș face și o prăjitură. Ce ziceți de un tort amandină, cu mult rom, într-o tavă în formă de inimă? Hmm! Parcă îmi vine deja să încing cuptorul şi să mă apuc de prăjiturit.

 

Sursa foto: https://www.somproduct.ro/tava-ceramica-pentru-tort-heart-31-cm-eco-friendly.html

 

Deodată sună ceasul. Mă trezesc cu un ușor regret şi mă uit în jur. Cum? A fost doar un vis?! Iau repede telefonul și accesez site-ul SomProduct. Uh! Chiar există!

Wow! Și ce reduceri interesante au: până la 58%, plus un voucher de 45 lei valabil la prima comandă. Şi, dacă nu ai bani chiar acum, poţi cumpăra toate produsele în 12 rate.

Deci, să lăsăm reveria. Mă duc să mai studiez puțin ofertele. Sigur voi cumpăra ceva şi apoi mă duc să fac tortul amandină. Vreți reţeta? Data viitoare, pentru că acum mă cheamă cumpărăturile.

 

Autor: Loredana Nan

Articol scris pentru proba nr. 3 SuperBlog.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.