De-a lungul vieţii mele de 4 decenii am testat multe tipuri de mic dejun. De obicei erau foarte bogate, pentru că mie îmi place să mănânc mult dimineaţa.

După ce am devenit mamă, am descoperit diverse bloguri cu reţete culinare, mai mult sau mai puţin sănătoase, mai mult sau mai puţin tradiţionale, mai mult sau mai puţin vegane sau raw vegane. Am găsit lucruri interesante, şi, uneori le-am şi testat.

De curând am început un curs care abordează partea psihologică a mâncatului necontrolat. Am aflat foarte multe informaţii, despre mine sau generale, care mă vor ajuta în menținerea unei alimentaţii sănătoase. Recunosc că acest curs este foarte profesionist şi bine pus la punct, având în spate multă muncă şi implicare a celor ce l-au conceput.

Şi, totuși, până acum nu am găsit nimic care să egaleze complexitatea ideii de mic dejun oferită de Herbalife. Nu voi intra acum în detalii, pentru că am făcut-o mai demult. Azi vreau să mă axez doar pe componenta de gust a acestei variante.

Dimineaţa, când toţi ai casei dorm, şi e atât de linişte încât îmi aud, în sfârşit, gândurile, îmi place la nebunie să savurez un shake cu un gust atât de bun încât am senzația că mănânc o prăjitură, doar că shake-ul este mult mai sănătos Este însoţit neapărat de un ceai fierbinte (chiar şi vara). Mă revigorează, mă hrăneşte cu tot ce are nevoie corpul la prima oră a dimineţii, e sănătos, e rapid şi comod. Azi am avut în program un shake în 3 culori (mentă, frişcă, ciocolată). Scuzaţi calitatea pozei. La ora 6, înainte de a-mi bea ceaiul energizant, nici nu am observat că ţin camera strâmb. 🙂

 

 

Zilele trecute, razele soarelui ce tocmai răsărea, mi-au inspirat o reţetă cu cereale, stafide şi afine.

 

 

Ei? Ce părere aveți? Nu-i aşa că arată extraordinar?

Vă las acum. Mă duc să îmi savurez micul dejun, în linişte, cu o carte bună. O duminică excelentă vă doresc tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.