Știți jocul acela … Scrabble.?  Cu siguranță ați auzit de el. Este acel joc distractiv ce constă în formarea de cuvinte încrucișate pe o tablă, folosind jetoane pe care sunt notate literele. Fiecare jucător trebuie să obțină numărul cel mai mare de puncte prin plasarea literelor mai valoroase pe pătrățelele cele mai favorabile.

Mai nou m-am apucat să îl joc cu fiică-mea pe perioada vacanței. Pentru că recapitulăm literele și își îmbogățește vocabularul fără să se prindă că, de fapt, eu fac lecții cu ea. Muahaha!

Bine, avem și niște jocuri cu adunări și scăderi. Deci în vacanță facem chiar și matematică fără să se prindă fiică-mea. Muahaha, de două ori!

Dar ce voiam să vă spun? Nu despre cum fac eu teme de vacanță cu fiică-mea fără să se prindă. Ci despre faptul că azi, 13 aprilie, este Ziua Jocului de Scrabble. Am aflat acest lucru săptămâna trecută și mi se pare o coincidență drăguță. Probabil că acesta este motivul pentru care îmi plac mie cuvintele. Pentru că m-am născut de ziua lor.

PS: Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile frumoase transmise azi! Le-am întâmpinat cu bucurie și le-am invitat direct în casa sufletului meu. Vă doresc tuturor o seară minunată!

Flori în dar de ziua mea

 

Text scris de: Loredana Nan

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.