Primul meu blog l-am avut pe la vârsa de 13 – 14 ani. Era prin anul 1989. Da, da! Nu vă miraţi. Exact atunci am avut primul meu blog. Nu era în wordpress ci pe un caiet dictando. Am scis un articol foarte lung, de vreo 48 de file. Era de fapt o poveste amuzantă despre o expediţie în Himalaya, în care personajele principale eram, bineînţeles, noi, cei din clasa a VIII -a D. Colegii mei au citit-o fascinaţi şi, la sfârşit, au scris şi comentarii, pe cele câteva pagini rămase libere din caiet. Deci … a fost prima mea poveste la care cititorii mi-au lasat comentarii.

 

 

 

Am scris 3 astfel de „romane” in acel an. Erau foarte puerile, dealtfel, dar colegii mei le citiseră pe nerăsuflate și de fiecare dată îmi lăsaseră comentarii la sfârşit. Unele erau apreciative, iar altele foarte critice. Exact cum se întâmplă pe un blog.

De atunci și până acum am pus pe „hold” pasiunea mea. Însă noile medii de comunicare mi-au deschis un drum interesant către îndeplinirea visului meu din copilărie. Așa a apărut acest blog.

Conștientă fiind că am foarte multe lucruri de învățat, am început să merg la cursuri și să ma antrenez în ale scriiturii.

Printre grupuri, comunități și bloggeri iată că am aflat și de competiția SuperBlog. Am stat foarte mult pe gânduri dacă să mă înscriu sau nu, nefiind sigură pe timpul pe care îl pot aloca. Dar spiritul meu competitiv, ideea de a avea un plan bine stabilit cu subiecte și dead-line-uri și, nu în ultimul rând, lista interesantă de premii m-au determinat să iau decizia cea mare.

Așadar în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2018 voi începe o competiție palpitantă în care voi scrie des, voi spune poveşti şi vă voi face cunoscute branduri. Va fi mai ales un antrenament pentru mine, dar nu m-aș supăra să și câștig ceva. Dacă voi putea să mă remarc printre bloggeri cu ani de zile experiență.

Mai dorește cineva să participe? Astăzi este ultima zi de înscriere, iar premiile sunt chiar interesante.

Așadar, SuperBlog bine te-am găsit!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.