Văd în jurul meu atâția oameni extraordinari: mame bune, tați dedicați, soți grijulii, prietene de nădejde, soții înțelegătoare, oameni generoși și copii frumoși. Dar, când vrei să le arăți asta, ei dau înapoi și au senzația că nu este despre ei.

Pe de altă parte am în jurul meu și oameni care au resentimente, care invidiază, judecă, se tem, se luptă sau urăsc. Și, dacă vrei să le explici cat de mult au tot ei de suferit, au senzația că ești împotriva lor.

Chiar eu am fost, de-a lungul timpului, în ambele ipostaze. Am aflat de mult și soluția: „Iubeste-te și acceptă-te așa cum ești!”. Dar este un lucru extrem de greu de făcut fără să îți înțelegi trecutul și contextul vieții. De multe ori ai nevoie și de ajutor în această călătorie către iubirea de sine.

Cred că, dacă ne-am concentra mai mult pe noi înșine în loc de aspectele exterioare, am rezolva mai multe lucruri și mai repede.

E cam prea filozofic ceea ce vă spun? ? Așa e! Dar vine week-end-ul și avem mai mult timp să petrecem cu noi înșine. Măcar să ne devenim o companie mai bună. ?

Weekend plăcut și conștient, vă doresc!

Sursa foto: www.pixabay.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.