Afară este uşor înnorat şi adie un vânt răcoros. Este un sfărşit de vară superb şi confortabil.

Săptămâna asta suntem aglomerate. Ieri au venit bunicii. Duminică plecăm la ceilalți bunici. În week-end-ul care tocmai a trecut am făcut ordine în dulapuri după metoda KonMari. E super metoda. Dar încă mai avem tot felul de lucruri de organizat şi apoi bagaj de făcut.

În acest timp încercăm să fim la fel de jucăușe și să ne conectam cum se cuvine. Larisia mi-a făcut și o poză … mă rog … mai avem de lucru la centralizarea pozei ?

20160819_182533

Săptămâna viitoare vom fi la bunici şi sper că vom face tot felul de activităţi pe care le aveam eu în copilăria mea.

Ce meșteresc? Am terminat „covorașul de masă”. Mi-am făcut şi o trusă de lucru, pentru că aveam ace, andrele, croşete, gheme, aţe, etc împrăştiate prin tot felul de cutii şi sertare.

Acum mi-a venit o idee super: îi croşetez Larisiei partea de sus a unei rochiţe. Pentru partea de jos voi cumpăra tull și-i voi face un tutu.

Sunt recunoscătoare pentru familia extraordinară pe care am primit-o, pentru copilul sănătos, vesel și inteligent care mi-a fost dăruit, pentru armonia pe care am reușit împreună să o creăm.

Mă gândesc la faptul că, de-a lungul vieții mele de până acum, tot ce mi-am dorit am îndeplinit. Ceea ce nu am reușit, am constatat sincer ca nici nu era atât de important pentru mine.

În bucătărie am frigiderul plin de bunătățuri: plăcintă cu carne, brânză cu smântână, eclere …

Citatul săptămânii: „Căsnicia este arta convieţuirii compatibile a doi oameni incompatibili.”

O zi minunată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.