Afară este nor și foarte plăcut. Se pare că, până la sfârșitul săptămânii, vor începe ploile.

Săptămâna asta am revenit în București. Am fost mai aglomerate cu desfacerea bagajului și cu revenirea la rutina noastră obișnuită. Acum deja ne pregătim, pentru că înweek-end vin bunicii de la Ploiești.

Hmm… și tot săptămâna asta am în plan să pun la punct o serie de postări pe blog, special pentru mame, pentru liniștea lor mentală și pentru eficiența lor.

Săptămâna viitoare vreau să încep să lucrez la cartea pe care îmi doresc de mult să o scriu. Yuii! Sunt entuziasmată și nerăbdătoare!

Ce meșteresc? Am terminat espadrilele săptămâna trecută, dar voi pune aici poza cu ele neterminate, pentru că nu le-am fotografiat finalizate și, acum deja le-am purtat în parc cu Larisia și le-am murdărit. ?

5

Săptămâna asta am în plan să finalizez un „covoraș pentru masă ” pe care l-am făcut după un model dintr-o revistă. Mai am să îl finisez.

6

Sunt recunoscătoare pentru ideile care îmi vin în ultima vreme pentru blog și pentru carte.

Mă gândesc cât de important este să trăiești o viață cu sens, să faci ceea ce îți place, să te înconjori de oameni cu valori comune, și să îți împlinești visele.

În bucătărie … pepene roșu, mâncare ușoară (mai mult pentru Larisia) și multe shake-uri Formula 1 (pentru că am început programul de slăbire).

Citatul săptămânii: „Munca îți va ocupa mare parte din viață, și unicul mod în care poți fi cu adevărat satisfăcut este să faci ceea ce tu crezi că este excelent. Unica modalitate de a face ceva excelent este să iubești ceea ce faci. Dacă încă nu ți-ai găsit vocația, continuă să cauți. Nu te așeza. La fel ca și cu sufletul, vei știi când ai găsit ceea ce cauți. Și, la fel ca într-o relație excelentă, lucrurile se vor îmbunătăți pe măsură ce anii vor trece.” – Steve Jobs

O zi minunată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.