Discutam cu cineva săptămâna trecută şi îmi spunea că am lansat un concurs crâncen, greu şi de neurmat. Când mi-a expus argumentele, mi-am dat seama că așa este: este un concurs imposibil pentru o persoană care are atâtea lucruri de făcut zilnic şi care nu are o motivaţie directă. Adevărul este că soţul meu m-a prevenit înainte să îl lansez, dar, cine își ascultă soţul? Eu totuși îmi voi ţine angajamentul până la final şi, dacă se va mai alătura cineva pe parcurs, voi da sigur niște premii surpriză. Până atunci …

  1. Mulțumesc Arminei pentru că a intrat în concursul meu şi mă motivează să continui.
  2. Mulțumesc pentru că am un soţ care mă acceptă așa cum sunt, încăpăţânată şi repezită.
  3. Mulțumesc tuturor celor care îmi citesc blogul şi dau like pe Facebook sau scriu comentarii la articolele mele, pentru că îmi arată că acestea nu se duc în neant.
  4. Mulțumesc tuturor celor care mi-au spus părerea lor despre ceea ce scriu, pentru că am nevoie de feed-back.
  5. Mulțumesc celor care citesc şi nu dau like, pentru că şi acesta este un răspuns important pentru mine. Înţeleg că mai am multe de înbunătăţit.
  6. Mulțumesc celor care mi-au spus că le place ce am scris, pentru că m-au încurajat.
  7. Mulțumesc pentru că am această oportunitate de a mă antrena în ale scrisului, pentru că este visul meu din copilărie.
  8. Mulțumesc pentru inspiraţia pe care o am atunci când mă aşez în faţa calculatorului.
  9. Mulțumesc învăţătoarei şi profesorilor de limba română pentru că mi-au insuflat dorinţa de a scrie corect (deşi mai am unele lucruri de înbunătăţit pe alocuri).
  10. Mulțumesc tuturor celor care scriu pe alte bloguri, pentru că reprezintă o inspiraţie pentru mine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.