În ultima săptămână jumătate, mama mea a fost la mine ca să stea cu nepoata ei, în timp ce eu am făcut curăţenia de primăvară. Azi ea a plecat acasă, şi iată-mă din nou singură cu prinţesa să ne descurcăm fără dramă. Așa că …

  1. Mulțumesc pentru liniştea care mă înconjoară în acest moment pentru că fiică-mea doarme.
  2. Mulțumesc pentru că azi noapte a dormit neîntrerupt până dimineaţă, astfel încât pe la ora 6, când s-a trezit, eram atât de buimacă de la atâta somn încât aveam senzaţia că mi-am abandonat copilul pe undeva.
  3. Mulțumesc pentru că a acceptat să ia micul dejun înainte de a pleca în parc (a fost în grevă de vreo două săptămâni).
  4. Mulțumesc pentru timpul minunat petrecut azi cu fiica mea în parc: soare, cald, reîntâlnirea prichindeilor de 2 ani, relaxare, senin.
  5. Mulțumesc pentru bucuria inocentă pe care am trăit-o azi cu fiica mea descoperind la tot pasul păpădii înflorite.
  6. Mulțumesc pentru că, atunci când ne-am întors din parc, deşi nu a vrut să servească prânzul cu mine, s-a jucat singură şi m-a lăsat măcar pe mine să fac acest lucru. Şi da, a mâncat şi ea după aceea, când i-a venit ideea ce să îmi solicite să îi prepar.
  7. Mulțumesc pentru că fiică-mea mi-a solicitat singură azi ce doreşte să mănânce, şi nu mi-am mai bătut eu capul să-i fac 3 feluri de mâncare pe care ea să le arunce prin bucătărie.
  8. Mulțumesc pentru că a acceptat să stea pe oliţă aproape de fiecare dată când am rugat-o, astfel că am schimbat doar două perechi de pantaloni uzi. Ei, a şi băut foarte multă apă azi, așa că fiţi înţelegători.
  9. Mulțumesc pentru desertul excelent pe care mi l-am permis azi: 2 batoane proteice Herbalife (spun mi le-am permis, pentru că sunt la slăbire şi 2 batoane e cam mult :-), dar am fost cam stresată cu fie-mea cea plină de personalitate )
  10. Mulțumesc pentru că m-a ajutat să strâng lucrurile de prin casă şi le-am pus împreună la spălat (eu chiar sunt mândră că fie-mea la 2 ani ştie să pună rufele în maşina de spălat şi ştie să îi dea drumul, după ce pun eu detergentul şi fixez programul, bineânţeles).
  11. … and counting…

Şi uite așa poate găsi o mamă de copil mic un milion de lucruri pentru care să fie recunoscătoare într-o singură zi 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.