În trecerea noastră prin viață întâlnim mulți oameni. Unii sunt trecători fără nume, alții ne sprijină și ne ajuta să pășim în continuare în perioadele grele, iar alții, prin influența lor, ne schimbă radical cursul vieții. Astăzi voi mulțumi tuturor celor pe care i-am întâlnit până acum, și celor care mi-au îmbogățit existența, și celor care au răscolit-o și i-au dat o direcție nouă (bună sau rea), și celor care au fost sau sunt în continuare alături de mine. O să îi nominalizez însă doar pe 12 dintre ei, care mi-au influențat existența într-un mod fundamental (nu am putut să selectez doar 10):

1. Mulțumesc lui Sebi pentru că a fost primul care m-a învățat cum să gândesc logic, cum să înțeleg un film, ce este simțul umorului și cum să fii generos.

2. Mulțumesc Laurei pentru că … e pur și simplu „Soră”, și nimic nu se compară cu asta și nici nu există cuvinte care să exprime trăirea dintre surori. Dar îi mulțumesc și pentru că m-a învățat o mulțime de lucruri, cele mai importante fiind să nu îi judec pe cei din jur și să ofer fără să aștept răsplată.

3. Mulțumesc Adrianei pentru că a rămas alături de mine în furtună când toți așa-zișii prieteni au dat bir cu fugiții.

4. Mulțumesc lui Catalin pentru că a fost prima persoană care mi-a arătat ce înseamnă să fii lider și cum să faci să asiguri mai întâi binele echipei și apoi binele tău.

5. Mulțumesc lui Emil pentru că mi-a întins o mână și m-a ajutat într-un moment profesional în care aproape atinsesem pragul de jos al disperării.

6. Îi mulțumesc Florentinei pentru că mi-a oferit sprijin și apreciere într-un moment foarte dificil din punct de vedere financiar, pentru ca apoi să îmi devină prietenă și să îmi îmbogățească existența.

7. Mulțumesc lui Andrei pentru că a crezut în mine când nimeni nu mai credea și m-a ajutat necondiționat și total neinteresat.

8. Îi mulțumesc Marianei pentru că mi-a oferit sprijin, protecție, și prietenie și, prin asta mi-a schimbat radical cursul vieții.

9. Îi mulțumesc lui Liviu pentru că m-a învățat ce înseamnă puterea de muncă, responsabilitatea, empatia, corectitudinea, motivația, și, mai ales mi-a arătat că și eu pot.

10. Îi mulțumesc Adinei pentru că m-a învățat ce înseamnă disciplina, depășirea limitelor și profesionalismul desăvârșit.

11. Îi mulțumesc lui Ionel pentru că m-a învățat ce înseamnă dăruirea până la uitare de sine.

12. L-am lăsat la final, nu pentru că este cel din urmă, ci pentru că este cel mai important și vreau să îi mulțumesc în mod special lui Lucian pentru că mă rabdă, pentru că mă ajută să devin un om mai bun, pentru că este asemeni unei stânci ce rămâne la fel și în mijlocul valurilor răvășite și în luciul mării liniștite și pentru că îmi este exemplu de integritate, voință și iubire.

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.