blog-1616979__480

La multi ani, mie! De fapt, blogului.

În urmă cu un an și un pic primeam de la Moș Crăciun unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit vreodată: un blog. Să scriu a fost un vis pe care l-am considerat un capriciu. Dar el a rămas acolo undeva și a rezistat tuturor intemperiilor la care l-am supus în timp ce mă ocupam cu alte lucruri, și a ieșit la suprafață când a simțit că îl pot lua în seamă. Ideea de blog mi-a venit firesc și mi s-a părut terenul perfect pentru a învăța cum să fac acest lucru.

Exact acum un an publicam primul meu articol și așteptam emoționată să primesc feedback. Și l-am primit și am fost încurajată.

În anul care a trecut mai mult m-am testat, m-am documentat și am învățat. Am încercat diverse proiecte, pentru a-mi forma un stil propriu și a găsi o cale de a ajunge la inima celor ce îmi citeau articolele. Dar tot ce am scris aici fost din suflet. Asta mi-a plăcut cel mai mult. Faptul că pot să împărtășesc din experiențele mele, și că, uneori acestea le-au fost de folos și altora. Dacă am avut o contribuție cât de mică în a-i face cuiva ziua mai bună, eu sunt mulțumită. Dacă am stârnit un zâmbet, o idee sau o rază de soare eu m-am bucurat.

Pentru anul următor îmi doresc să scriu mai des și cu o ritmicitate clară, și am și niște idei de noi proiecte. Sunt foarte nerăbdătoare și încântată de ceea ce va urma, așa că nu-mi rămâne decât să vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături în anul care a trecut și să vă invit să rămâneți pe aproape și în anul următor. Eu de abia acum încep treaba ?.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.