De ziua mea vreau să mulțumesc pentru toate darurile primite în acești 39 de ani de până acum, dar le voi menționa aici pe cele care mi-au rămas în memorie pentru ceva ce m-a impresionat la momentul respectiv:

1. Mulțumesc părinților mei pentru darul cel mai de preț pe care mi l-au oferit: darul vieții.

2. La 17 ani tatăl meu mi-a dăruit un inel de aur la care țin foarte mult. A fost primul bărbat care mi-a oferit un inel 🙂

3. În clasa a IV-avut am primit de la ai mei un ceas de mână pe care l-am adorat și de care am fost foarte mândră: are cadran albastru și pe margine niște mici piramide argintii (când mă uitam la el parcă vedeam o imagine de la Polul Nord noaptea. Nu am mai văzut niciodată la nimeni ceva asemănător.

4. La 18 ani am primit de la ai mei o super-petrecere de pomină.

5. Tot la 18 ani am primit foarte multe cadouri foarte frumoase, dar cel care mi-a plăcut cel mai mult a fost o bluză albă, cu volane la mâneci și care se lega în talie. Mi-a plăcut la nebunie acea bluză care mi-a asigurat, dealtfel, succesul la vreo două petreceri ulterioare la care am purtat-o.

6. Când eram mică îmi plăcea să primesc, pe lângă cadouri, și dulciuri. Și parcă niciodată nu primeam suficiente. La 30 de ani, prietena mea cea mai bună mi-a dat cadou o sacoșă imensă cu ciocolată și cutii de bomboane. Cred că a pus acolo cam tot ce exista în acel moment pe piață în materie de dulciuri. Am mâncat vreo săptămână din sacoșa aia și am fost cu adevărat satisfăcută.

7. La una dintre aniversări, îndrumătoarea mea din Herbalife mi-a făcut cadou cartea „Magia recunoștinței” care mi-a inspirat această expunere zilnică pe care o fac acum și care m-a ajutat să schimb câteva paradigme în mintea mea.

8. Intr-un an în care ne-a fost destul de greu din punct de vedere financiar, soțul meu mi-a făcut cadou un laptop. Era unul mic, așa cum îmi doream. A fost o surpriză extraordinara pentru că știam că nu ne permiteam un laptop atunci, dar, cumva el a putut și a vrut să îmi îndeplinească mie un vis.

9. Cu un an înainte de a avea copil s-a întâmplat să fim de ziua mea la un team-building la munte cu Herbalife. Acolo, soțul meu mi-a făcut o dedicație și am dansat împreună în aplauzele tuturor. A fost unul dintre cele mai romantice gesturi făcute de el.

10. Anul acesta soțul meu mi-a făcut cadou cel mai nou smartphone de la Samsung. Aproape am avut un soc. Deși știam că îmi va lua un telefon, nu mă așteptam să fie această variantă atât de valoroasă și aveam impresia că nu îl merit sau ca e prea mult pentru mine. După ce l-am folosit o zi, am început să îl accept și să îmi dau voie să-mi placă la nebunie :-).

Mulțumesc pentru tot!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.