10 motive pentru care mă bucur că am locuit 2 ani și jumătate în Galați:

1. Pentru că am avut ocazia să cunosc niște oameni cu adevărat deosebiți: calzi, prietenoși, corecți, gata oricând să te ajute la nevoie, petrecăreți, toleranți, bonomi.

2. Pentru că au o faleză foarte frumoasă. Uneori, vara, aveam senzația că sunt la mare.

3. Pentru că, dacă te plictisești în oraș poți să iei bacul și să cutreieri împrejurimile.

4. Pentru că aici am avut ocazia să mă dezvolt ca antreprenor: am deschis un birou, mi-am cunoscut limitele, am învățat cum să depășesc unele dintre ele, am învățat lecții importante despre lidership și echipă, şi am avut şansa să cunosc oameni care mi-au devenit modele.

5. Pentru că aici am primit una dintre cele mai importante lecții din viața mea: cum să ierți. Ca ploieșteancă get-beget, puțin arogantă și autoritară, i-am rănit uneori pe blânzii gălățeni, care au fost atât de delicați și relaxați încât m-au iertat, oferindu-mi această lecție importantă, pentru care (dar nu numai pentru asta) îi voi avea în suflet toată viața.

6. Pentru că ai avantajele unui oraş mare cu un cost al vieţii foarte mic.

7. Pentru că au cel mai liniştit centru al oraşului din ce am putut eu să văd până acum.

8. Pentru că au în cofetării prăjituri mai mari la preţuri mai mici decât în alte părţi. (ca o pofticioasă de dulciuri, acesta a fost primul lucru pe care l-am apreciat în Galaţi 🙂 )

9. Pentru că este locul în care am putut să o nasc pe fetița mea într-o maternitate de stat excelentă, în siguranță, bine tratată și cu personal cu atitudine de spital privat, care nu făcea nici o diferență între cei care dădeau bani și cei care nu dădeau și care aveau o înaltă notă de profesionalism.

10. Nu știu alții cum sunt, dar pe mine graiul lor ușor moldovenesc m-a binedispus întotdeauna și mi-a creat o stare de bine, ca aceea când mergi în familie, după ce nu v-aţi mai văzut de ceva timp, și te aşezi vesel la taclale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.