Astăzi, în ziua în care catolicii sărbătoresc Paștele, voi mulțumi pentru realizările din viața mea:

1. Mulțumesc pentru savoarea momentelor de sfârșit de an din școala generală când coronița îmi dădea posibilitatea să cunosc mulțumirea la finalul fericit al unui efort susținut.

2. Mulțumesc pentru șansa de a intra la facultate a zecea pe listă, fapt care mi-a asigurat bursa atât de dorită de orice student.

3. Mulțumesc pentru toate succesele obținute în facultate cu trupa de dans Majestic, pentru că am avut vacanțele gratuite la mare și am călătorit prin multe centre universitare din țară.

4, În anul 2000, când eu am terminat facultatea, era foarte greu să îți găsești de lucru dacă erai proaspăt absolvent şi nu aveai nici un fel de experienşă, așa cum erau majoritatea absolvenţilor pe vremea aceea. După un an, din cei 25 de colegi din grupa noastră, se angajaseră doar jumătate, şi aceia printr-o cunoştinţă sau relaţie. Multumesc că la acel moment, chiar dacă mi-a fost un pic mai dificil, am reuşit să mă angajaez prin forţe propii şi fără ajutorul nimănui.

5. Mulțumesc pentru că am reușit să lucrez in turism, așa cum îmi doream foarte mult, ceea ce mi-a dat ocazia unei experiențe intense dar utile pe termen lung.

6. Mulțumesc pentru calificările făcute la petrecerile exclusiviste din Herbalife, care mi-au oferit clipe de vis la Casa Poporului sau la Pueblo Espaniol în Barcelona.

7. Mulțumesc pentru calificările făcute la atâtea cine cu experți din Herbalife care mi-au dăruit experiențe unice, motivație și modele de familie, de bussiness și de stil de viață echilibrat.

8. Mulțumesc pentru toate calificările făcute la secțiuni de curs de nivel înalt din Herbalife, care mi-au schimbat optica în ceea ce privește modul de dezvoltare a unui bussiness, în privința nutriției, dar și în privința muncii și a distracției.

9. Mulțumesc pentru familia minunată pe care am intemeiat-o.

10. Mulțumesc pentru copilul extraordinar care mi-a fost dăruit.

  1. 1. Multumesc pentru ochii mei care vad!
    2. Multumesc pentru urechile mele care aud!
    3. Multumesc pentru nasul meu care miroase!
    4. Multumesc pentru picioarele mele care merg!
    5. Multumesc pentru mainile mele cu care pot face atatea lucruri!
    6. Multumesc pentru sistemul meu imunitar care ma apara foarte bine!
    7. Multumesc pentru organele care functioneaza foarte bine!
    8 Multumesc pentru maretia complexa a mintii mele!
    9. Multumesc pentru pielea care ma protejeaza!
    10. Multumesc pentru vocea pe care o am, care ma ajuta sa ma exprim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.